Kinderfeestje

Wil je een leuk en creatief kinderfeestje organiseren, maar weet je niet precies hoe of wil je er zelf geen omkijken naar hebben? Dan kan je ons daarvoor inschakelen. We komen thuis langs met een verkleedkist vol hoeden, maskers en grappige versieringen. Iedereen kan een leuke of gekke outfit samenstellen en wanneer iedereen op de foto is gezet, worden de leukste foto's afgedrukt.

Daarna kan iedereen creatief aan de slag gaan met hartjes, letters, bloemen, stickers, glitters en meer tijdens het "pimpen" van de fotolijstjes. Wanneer het fotolijstje beplakt en versiert is heb je een leuke herinnering aan een te gek feestje!


Knutselpakketjes

Als je liever zelf aan de slag wilt voor je kinderfeestje kun je ook losse pakketjes bestellen. Dit zijn complete pakketjes per kind met een duidelijke werkbeschrijving. Je kunt kiezen uit foam clay pakketjes met een houten bloemetjes fotoclip, of mozaïek pakketjes met een rechthoek fotolijstje met een doosje mozaïek vierkantjes. Beide opties kun je bestellen voor € 3,- per stuk (excl. verzendkosten).

Is je kind iets ouder of houdt het niet van knutselen, kijk dan eens bij fotoshoots.

De fotoshoot inclusief het maken van het fotolijstje neemt ongeveer 3 uur in beslag. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor drinken, snoepjes en cupcakes. En heb je wat minder ruimte dan kunnen we ook een ruimte verzorgen om de fotoshoot te houden. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

contact

Koekangestraat 130
2541 PZ Den Haag

Tel: 06-25490151
info@magicstories.nl

twitter